SR / EN / SI

Iščemo vrhunske strokovnjake iz različnih področij za vodstvene in strokovne položaje. Poslujemo v različnih industrijah, državah in delovnih kategorijah. Naši kandidati so pazljivo izbrani, da zadovoljijo zahteve strank in predstavljajo dodano vrednost podjetju.

Ob številnih izkušnjah in znanjih, ki jih imamo, vam lahko ponudimo vse potrebne informacije in nasvete, da postopek izbora opravimo strokovno, v zadovoljstvo obeh strani.

ZGODOVINA

Moja Kariera, ki je bila ustanovljena leta 2000, je vodilna na področju storitev kadrovskega svetovanja in izbora visoko strokovnih kadrov. Že po samo nekaj letih obstoja smo postali eno od vodilnih headhunting podjetij v Sloveniji in smo uspešno sodelovali z več kot 300 podjetij iz različnih industrij. Skrivnost našega uspeha je podrobno poznavanje ciljnega trga in popolno razumevanje potreb strank. Glede na to, postopek izbora kadrov pazljivo opravljamo že od prvega dne. Ponujamo izbor kandidatov in pomagamo podjetjem, da opravijo izbor zaposlenih, ki bodo imeli pozitiven vpliv na prihodnje poslovne rezultate. Naši visoko strokovni kadrovski svetovalci nudijo pomoč strankam, da dosežejo začrtane cilje.

[več informacij]
TRŽIŠČA

Delujemo v različnih državah, industrijah in delovnih kategorijah. Prekrivamo večji del industrijskih dejavnosti, kot so: avtomobilska, gradbena, energetska, farmacevtska, finančna, kemijska, IT/IKT, kmetijska, živilska ter proizvodnja hrane in pijače. Do sedaj smo uspešno zapolnili več kot 500 srednjih in visokih vodstvenih položajev in različnih specializiranih tehničnih profilov. Strateško smo postavljeni tako, da pokrivamo celotno regijo jugovzhodne Evrope. Zaradi lokalne prisotnosti smo podrobno seznanjeni s slovenskim in srbskim trgom, poslujemo pa tudi v drugih državah regije, kadar naše stranke izkazujejo potrebe po tem.

PRINCIPI POSLOVANJA

Osredotočeni smo na potrebe strank ter na potrebe kadrov. Ko izberete naše storitve, ste lahko prepričani, da je vaša kariera v pravih rokah. Naša široka mreža izvedencev zajema strokovnjake z različnih področij poslovanja, ki so nam zaupali vodenje svoje kariere. Gledamo dlje od samih podatkov, ki so navedeni v povzetku. Upoštevamo tudi psihološko ozadje spremembe dela, motivacijo, interese ter prednosti naših kandidatov. Ker zelo dobro poznamo profile naših kandidatov in popolnoma razumemo potrebe naših strank, postopek izbora opravljamo z visoko učinkovitostjo in zanesljivostjo.